Nieuwe uitdaging

Het is een tijdje stil geweest op de IkLustjeRauw website en Facebook pagina.

Nadat ik vorig jaar het verhaal over de confrontaties met de overheidsinstellingen en de vele rechtszaken op mijn website had gezet, verteld in mijn eigen woorden in plaats van door de pers en ik dat los kon laten, dacht ik dat het eindelijk tijd was om mijn ervaringen met voeding en bewustwording te delen met andere mensen maar ik kon de vorm niet vinden waarin ik dit wilde doen. Er bestaan al zoveel websites en blogs waarop geschreven wordt over rauwe voeding en rauwe recepten , dat was niet wat ik wilde. En ook het forum wat ik in gedachte had bleek op dat moment niet haalbaar vanwege de tijd die ik daarin zou moeten stoppen.
10 jaar geleden vroeg Bart Schouten mij mee te kijken naar zijn project “ Ieder1gezond”. Een project gericht op het creëren van een op scholen aan te bieden programma waarbij kinderen uitgedaagd worden om een week gezonder te eten en te ervaren hoe dat voelt en onderwijs krijgen over voeding. 3 jaar geleden ontmoette ik Barbara Zuidema, ook zoekende naar een gezondere manier van leven, aan mijn marktkraam in Amsterdam. Barbara deelde het verlangen van Bart en mij om de informatie die mensen nodig hebben om bewustere keuzes te maken op het gebied van voeding en levensstijl naar buiten te brengen via lezingen en evenementen en zo werd stichting WeRconscioUS geboren en heb ik eindelijk de vorm gevonden waarin ik wat ik geleerd heb kan delen met andere mensen.
Voordat ik rauw ging eten was ik nooit echt bezig geweest met spiritualiteit maar binnen een paar weken nadat ik overstapte op een rauw veganistisch dieet werd ik letterlijk “wakker”. Na mijn hele leven vanuit een totaal op mezelf gerichte, egocentrische, manier geleefd te hebben werd ik me “bewust” dat we allemaal een en met elkaar verbonden zijn. Ook werd ik me bewust van het verregaande leed dat we dieren en onze planeet aandoen door onze voedselkeuzes en de manier waarop ons voedsel geproduceerd wordt.
Met stichting WeRconscioUS wil ik andere mensen helpen om bewuster te leven door andere voeding en levensstijl keuzes te maken.
Op donderdagavond 29 november organiseren wij onze eerste lezing: ‘De kracht van levende voeding om ziektes te genezen en veroudering te overwinnen’. Deze lezing wordt gegeven door Brian Clement van het gerenommeerde Hippocrates Health Institute in Florida. Voor meer informatie zie www.werconscious.org
blog f 21-10-18

One thought on “Nieuwe uitdaging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *