Blog Actief!!

Bedankt voor jullie geduld, wij zijn nu in de lucht !!

21 thoughts on “Blog Actief!!

 1. Hi Franics.. Ik vind je een onwijs stoere vrouw .. ik heb enorm respect hoe je je mannetje staat .. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker ( voedsel gericht)

  First they Laugh then they Copy

  Groetjes.

  Een sinds kort suiker,gluten en lactose vrije vegan !

 2. Veel succes met de site!
  Ik vind het heel dapper dat u strijdt voor waar u achter staat.
  Met vriendelijke groeten, Rene.

 3. Hallo, ik ben een oma van 72 en was ook critich over raw food. Maar ik denk dat onze voeding, als je van voeding kunt spreken voor heel wat kwalen zorgt. Mijn kleinzoon heeft adhd en krijgt pilletjes en heeft een rugzakje. Een lief intelligent sociaal kind van 12. Met goede voeding liefde en aandacht van de school, was hij zeker niet blijven zitten. Graag zou ik informatie willen over raw food, om hoe je dat kunt toepassen in mijn voeding en dat van mijn kleinzoon. Nu eten wij zogenaamd gezond! Bewondering voor je verhaal bij Umberto Than, waar je voor de tweede keer niet serieus werd genomen. Met vriendelijke groet. Ans Miedema Hofing

 4. Hoi Francis,
  Ik heb je gisteren op tv gezien. Wat een ongeloofelijk sterke vrouw ben jij! Ik heb diepe respect voor jou. Graag zou ik info willen hebben over raw food. Ik weet er namelijk niets van.
  Met vriendelijke groet,
  Anna

  • Hallo Francis,
   Ik heb je op de tv gezien en ik vind je geweldig.
   Laat die Gordon maar kletsen, je ziet er heel goed uit en ik ben het voor een groot deel met je eens.
   veel liefs en sterkte
   Anneke

 5. Met bewondering gekeken naar de uitzending van gisteravond. Ik hou van mensen die een eigen overtuiging hebben en daardoor vaak tegen de stroom in moeten zwemmen. Dat kost veel kracht en energie, maar Francis je gaat gelukkig niet koppie onder. Ook aan tafel gister hadden de andere gasten hun mening al lang klaar en stonden nauwelijks open voor een ander inzicht, zelfs Humberto, maar je bleef knap je mannetje staan. Vanochtend hoorde ik Gordon nog op de radio vertellen dat hij driemaal per dag insuline moet spuiten tegen zijn suikerziekte en daarnaast heeft hij nog een aantal andere ziektes. Ik ben geen dokter maar in plaats van veroordelend te zijn, zou hij ook eens kunnen kijken wat een ander voedingspatroon voor hem zou doen. Ik ben ervan overtuigd dat er veel ziektes voorkomen kunnen worden door anders te eten. Blijf vooral voorop lopen met je ideeën, blijf sterk en inspirerend! Ingesleten vaste tradities veranderen altijd heel langzaam. De wereld heeft je als pionier nodig!

 6. Hallo Francis. Diep respect hoe je met jullie hele situatie bent omgegaan. Je bent blijven staan voor waar je in gelooft!!! En je bent blijven vechten als een leeuwin voor de gezondheid van o.a. je zoon Tom. Weet je wat ik zo diep triest vind aan dat ze je zoon zelfs uit huis wilden halen is het volgende. Als je je zoon met junkfood had opgevoed en een hoop medicatie was er niemand die er over had geklaagd .Had je nu een zoon die van alle welvaartsziekten had gehad en ook voor zijn ADHD was dat funest geweest. Heb ervaring hiermee met mijn inmiddels volwassen zoon. Had je wel de beurzen gevuld van artsen, farmaceutische industrie en voedselindustrie!!
  Zelf ben ik ook wel voor gek versleten omdat toen ik erge darmklachten had en de MDL arts gewoon zei dat ik niet goed bij mijn hoofd was omdat ik o.a. geen gluten in medicatie wilde. Later ben ik me gaan verdiepen in o.a. raw food. Gebruik geen medicatie voor darmen meer en ook geen pompjes meer voor astma. Ben nu een stuk beter en voel me lekker in mijn vel. Ga zo door Francis. Er zijn een heleboel mensen die pal achter je staan!! Groetjes Tineke.

 7. Ik zou wel eens willen weten hoe het echt met Tom gaat.
  Heeft hij vrienden? Studeert hij nu of werkt hij?
  Aan de bovenstaande 4 reacties te zien zijn er toch niet veel mensen die reageren, misschien omdat ze het eens zijn met de instanties dat het kindermishandeling is?
  Is het onderbouwd dat uw zoon ADHD gehad heeft?
  Yo

 8. Wat mooi om een mens zo echt en kwetsbaar te zien op tv.
  U heeft mij geraakt en ik ga uw website in de gaten houden.
  Heel veel kracht en liefde gewenst.

  P.s. ik vind U en Tom er juist goed en gezond uitzien!

 9. Hoi Francis,

  Ik heb net een stukje van je gezien op Late Night. Ik heb dat programma waar “iedereen” het over heeft niet gezien. Ik wil even zeggen super dat je je eigen keuzes maakt en daar ook achter blijft staan, ondanks die boze tongen. Wij eten niet alles rauw en gaan we ook niet doen. Je hebt echter wel een punt, want wat er tegenwoordig allemaal voor rotzooi in kant en klare, pakjes, (bijna alles) wat in de supermarkt verkocht word in zit. Dat is gewoon niet meer normaal. En dan al die ziektes, overal hebben ze tegenwoordig een naam voor. Ze worden gewoon zelf door mensen, overheid (machten) veroorzaakt. Jammer dat de mens zo blind is. Een kudde schapen die alles maar geloven wat op tv en internet te horen is. Ik ben zelf 30 en heb 3 kids. Ik probeer ook zo goed mogelijk en verantwoord te eten en te variëren. God zij met u en familie

 10. Lieve Francis en Tom,
  Ik heb vol bewondering en afschuw gekeken naar rtl late, en stond verstelt wat de reacties waren aan tafel.
  U moet zich bij elk woord verdedigen, wat ontzettend zwaar is dat. Ik leef met u mee en hoop dat de wereld uiteindelijk wat wijzer gaat worden.
  Zelf gebruik ik allemaal natuurlijke producten met Aloë Vera en merk uit ervaring dat échte voeding veel meer met je lijf doet dan die troep in de supermarkt wat vol gespoten zit.
  Ik hoop dat u een rustigere toekomst tegemoet gaat met uw gezin.
  Met vriendelijke groet,
  Bianca

 11. Hi Francis en Tom,
  Wat goed dat jullie laten zien dat het dankzij jullie leefwijze prima gaat en dat jullie juist veel gezonder zijn dan de doorsnee-Nederlander.
  Het blijft erg raar dat de wetenschap niet open kan staan voor het feit dat er niks mis kan zijn met het eten van gezond vers voedsel. Die mening had ik al na het zien van jullie eerste documentaire en die mening wordt eigenlijk alleen maar sterker. Jammer dat de groep die wel openstaat voor jouw ideeen (of een groot gedeelte daarvan) zich niet laat horen. Eigenlijk is jammer niet het goede woord want ik merk in mijn directe omgeving dat steeds meer mensen er wel mee aan de slag gaan om hun voedsel inname eens onder de loep te leggen. Door signalen die mensen zoals jij, ondanks alle bagger die ze over zich heen krijgen, toch in de media afgeven is er een verandering gaande!
  Petje af voor jullie

 12. Graag zou ik op de site willen komen ik vind het heel interresant,zelf heb ik geen idee wat je kunt eten dus een ruggen steuntje heb ik wel nodig.
  Met vriendelijkr groet Lenie

 13. Francis,je bent een bewonderenswaardige vrouw.Ondanks dat ik niet achter alles sta wat je zegt ,vind ik het geweldig hoe je hebt doorgezet.Het feit dat je gewoon wil dat je kind gezond eet en daarbij zo veel weerstand kweekt,vind ik onwaarschijnlijk.Zoveel kinderen die momenteel ongezond eten en maar naar de snackbar worden gestuurd uit gemakzucht.Dat lijkt me meer als ontaarde ouders klinken.Dat jeugdzorg voor je deur moet staan omdat je niet mee gaat met de massa.Het zegt genoeg over deze wereld.
  Nou ja,kort gezegd,ik vind je geweldig!!

 14. Beste Francis,

  Enorm veel respect voor je! De wereld is meer tijd voor mensen met jouw denkwijze! Je hebt de wereld al heel veel gegeven en dat wordt alleen maar meer!

  Keep up doing the good work!

 15. Dag Francis,
  Heel veel respect voor jou! De cultuur waar wij in leven, waar het heel normaal is om kinderen te verwennen (door de grootouders, buren ect) door ongezonde dingen te geven, onder het mom: “Wij zijn er ook groot van geworden!”, heeft mij er destijds van weerhouden de strijd aan te gaan. Ik heb het twee jaar volgehouden mijn eerstgeborene suikerloos op te voeden, daarna hield ik er mee op. Jaren later voor de rechter gestaan met mijn jongste kind omdat ik volgens de overheid en de leerplichtambtenaar mijn zoon verwaarloosde omdat ik hem naar een niet erkende school liet gaan. De druk is zo ontzettend groot wanneer de autoriteiten en de omgeving het niet eens zijn met een ingenomen stelling die niet in het straatje past bij hun belevingswereld. Petje af. Ik ga ook voor rauw!

 16. Bijzonder om te lezen. Dank voor je openheid. Heb me vaak afgevraagd hoe het met jullie gaat. Veel succes en groeten. Ook aan je zoon. Peggy Stein

 17. Hallo,
  Raar dat artsen niet begrijpen dat verzadigd (dierlijk) vet het slechte cholesterol doet stijgen en de oorzaak is van veel welvaartziektes; raar dat artsen niet begrijpen dat de menselijke organen de mega lichamen met alle vet cellen niet kunnen blijven voorzien en mensen ziek worden. Raar dat mensen met overgewicht mensen met een goede BMI mager en ongezond vinden. Heb zelf een aangeboren mito ziekte; ben 38 jaar vegetarier waarvan de laatste 2 jaar veganist en sinds kort steeds meer rawfood etend. Ben super gezond met super bloedwaardes en gebruik geen medicijnen. (Daarnaast is uw levensstijl goed voor het dierenwelzijn, het milieu en de wereldvoedselvoorziening.) Ge-weldig wat u doet !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *